Qui som / Quienes somos

Ariadna Luesma Vila

ARQUITECTE

Llicenciada en arquitectura per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura (ETSAV) de la Universitat Politècnica de Catalunya, 2009.

Xavier Prat Roca

ARQUITECTE TÈCNIC

Diplomat en Arquitecte Tècnic per l’Escola d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de la Universitat Politècnica de Catalunya, 2009.

Màster en arquitectura sostenible i eficiència energètica cursat La Salle Bonanova, 2011.

EMPRESA

- Després de desenvolupar la nostra formació acadèmica en diversos despatxos d’arquitectura i empreses constructores, l’any 2014 ens associem per crear l’empresa OBRES I PROJECTES CERGAT SL amb seu i despatx a La Cerdanya però amb vinculació professional molt lligada a Barcelona i rodalies.

Som tècnics i a la vegada gestionem directament una empresa constructora pròpia el què ens permet completar el projecte des del projecte inicial fins a la construcció final.

Ens dediquem a portar a terme gran varietat de projectes des de la idea, el disseny, els plànols, les llicències i la construcció.

Desenvolupem projectes d’obra nova, de rehabilitació, d’interiorisme, direcció d’obra, project manager, reparaciones i tots els treballs vinculats a la vida útil dels edificis.

EMPRESA

– Después de desarrollar nuestra formación académica en varios despachos de arquitectura i empresas constructoras, el año 2014 nos asociamos para crear la empresa OBRAS Y PROYECTOS CERGAT SL con sede y despacho en La Cerdanya pero con estrecha relación profesional con Barcelona y sus alrededores.

Somos técnicos y a la vez gestionamos directamente una empresa constructora propia lo que nos permite completar el proyecto des de el inicio hasta la construcción final.

Nos dedicamos a llevar a cabo gran variedad de proyectos desde la idea, el diseño, los planos, las licencias y la construcción.

Desarrollamos proyectos de obra nueva, de rehabilitación, de interiorismo, dirección de obra, project manager, reparaciones y todos los trabajos vinculados a la vida útil de los edificios.